Ik ga naar The Hobbit: The Desolation of Smaug!!

IK GA NAAR THE HOBBIT 2! Aaahh! Zaterdagmiddag ga ik samen met mijn zus naar Pathé Breda om The Hobbit: The Desolation of Smaug te bekijken (niet in 3D, ik word daar altijd helemaal duizelig van..).

We wilde hier allebei graag heen. De film is gisteren in Nederland in première gegaan (in Amerika enz. komt ie morgen in de bios). Mijn zus heeft het eerste deel ook in de bioscoop gezien, ik niet. Ik dacht eerst dat het niks voor mij was, aangezien ik de hele Lord of the Rings-trilogie ook niks vond. Maar mijn zus zei dat ik The Hobbit een kans moest geven. En dat heb ik ook gedaan. En ik ben blij dat ik dat heb gedaan! Martin Freeman vind ik echt geweldig. Ik ken hem van de serie Sherlock (net als Benedict Cumberbatch) en sindsdien ben ik fan. De eerste film was briljant.

The Desolation of Smaug duurt van 15:00 tot 17:56, dat is zo’n 3 uur.. dat is lang (zonder pauze! Pathé doet niet aan pauzes)! Het leuke vind ik nog wel dat Benedict Cumberbatch de draak Smaug speelt (door motion capture en zijn stem). De 2 Britse acteurs, die ik adoreer, zijn weer samen! Groot- Brittannië kent zulke grote en goede acteurs… (kijk maar naar de Harry Potter-cast haha!)

Ahh ik kan niet wachten tot zaterdag!

Just a quick update 😉

Advertenties

Een gedachte over “Ik ga naar The Hobbit: The Desolation of Smaug!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s