Films & Series – Serie nieuws #1

Hier de eerste “film&series- nieuws”!  Het is de bedoeling dat hier een aantal nieuwtjes neerzet betreft nieuwe film, nieuwe seizoenen van series en gewoon leuke nieuwe wetenswaardigheden Qua series ga ik alleen dieper in de series die ikzelf ook echt volg. Ik ga geen series behandelen die ik niet kijk, dit omdat ik hier gewoon te weinig vanaf weet (qua verhaal en details).

BBC

Sherlock Seizoen 3 uitzenddatums
Het eerste en het opwindendste nieuws (voor mij dan) is dat binnenkort het derde seizoen van BBC serie Sherlock van start gaat! WHOOO! *faints*. Na (exact) 2 jaar wachten is hij eindelijk daar! Hier de uitzenddatums voor Nederland/België:

Episode 1 : The Empty Hearse
BBC 1 – 1 januari 2014 – 21:00pm (Engelse tijd, hier een uur later dus)
Canvas – 4 januari 2014

Episode 2: The Sign of Three
BBC 1 – 5 januari 2014
Canvas – 11 januari 2014

Episode 3: His Last Vow
BBC 1 – 12 januari 2014
Canvas – 18 januari 2014

Je hebt dus 2 kansen om de afleveringen te bekijken. Zowel op de Engelse zender BBC1 als op de Belgische zender Canvas. Ben je nu niet goed in Engels, zou ik de afleveringen van Canvas aanraden, deze hebben Nederlandse ondertiteling. BBC heeft in principe geen ondertiteling, maar die kun je wel bijvoegen door middel van Teletekst (wel Engelse ondertiteling). Ikzelf kijk liever zonder of met Engelse ondertiteling. Ik heb dan het idee dat de grappen wat beter overkomen. In de Nederlandse ondertiteling gaat de clue of zelfs de hele grap verloren.

Aankondiging Sherlock Seizoen 4
Sherlock’s acteur Benedict Cumberbatch heeft bevestigd dat er grote kans is dat er een vierde seizoen van BBC’s hitserie aan zit te komen. Hij en co-star Martin Freeman hebben in ieder geval getekend voor nog 3 afleveringen. Niks is nog zeker. De producers willen ook eerst weten hoe goed seizoen 3 wordt bekeken en aanvaard.

Under the dome krijgt 2e seizoen
De serie Under the Dome gebaseerd op het boek van Stephen King krijgt een tweede seizoen! Dat is bevestigd. Stephen King schrijft in ieder geval mee aan de eerste aflevering. Het plan is dat de serie in de zomer van 2014 uitkomt!

J.K Rowling & Warner Bros
J.K. Rowling is samen met filmstudio Warner Bros bezig een nieuwe filmserie te maken gebaseerd op haar Harry Potter-boekenreeks. De nieuwe films gaan over de monsters uit het fictieve handboek Fantastic Beasts and Where to Find Them (“Fabeldieren en waar ze te vinden”) en over de schrijver ervan, de befaamde ‘magiezoöloog’ Newt Scamander. De leerlingen van tovenaarsschool Hogwarts gebruiken zijn werk veelvuldig tijdens hun studies. De serie begint 70 jaar voor Harry Potter.  Ze zegt dat dit geen vervolg is op Harry Potter, maar meer een verdieping van de Toverwereld.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s