Favoriete muziek december 2013

Het is woensdag 1 janauari, een nieuw jaar! Ik hoop dat jullie allemaal een geweldig oud&nieuw hebben gehad. Het is woensdag en december is voorbij, dat betekent: een nieuwe Favoriete Muziek! Kijk mee naar mijn meest beluisterde nummers van de afgelopen maand.

The Hoosiers
Ik heb de band The Hoosiers weer helemaal herontdekt. Het is eigenlijk sinds dit halfjaar dat ik weer veel naar ze luister. De cd The Trick To Life heb ik dan ook helemaal grijsgedraaid deze maand. Vooral de nummers Goodbye Mr A, Worried About Ray en Cops and Robbers heb ik veel beluisterd.

Scouting for Girls – Pressure
Scouting for Girls is afgelopen juli met een nieuwe EP uitgekomen: Make That Girl Mine. Op de EP staan een paar nieuwe nummers, onder andere het nummer Pressure. Ik heb een tijd constant de preview lopen draaien op iTunes. Ik moest dat nummer hebben! Ik heb het nummer ongelooflijk veel gedraaid deze maand. Opnieuw en opnieuw. Op repeat. Ben er meerdere malen mee in slaap gevallen. Heerlijk nummer! Er is alleen (nog) geen Youtube-video van.

OneRepublic
Ook OneRepublic heb ik weer herontdekt. Ik had altijd maar een paar nummers van ze, de bekendste eigenlijk. Nu heb ik laatst (in november was dat) hun 3 albums gedownload. Ik heb ze veel gedraaid, en vooral de nummers: Everybody Loves Me, Can’t Stop, Dreaming out Loud en Made for You.

http://www.youtube.com/watch?v=BVlsWzaKuaM

Sherlock Soundtrack
Vanavond begint het 3e seizoen van Sherlock op BBC One! Ahh ik kan niet wachten! Ik heb de afgelopen maand niks anders gedaan dan afleveringen van het eerste en tweede seizoen teruggekeken. Ook heb ik me verdiept in de muziek. Het nummer van de cliffhanger van seizoen 2 vond ik zó mooi (One More Miracle) dat ik de rest ook wilde luisteren. Elke keer als ik een van de nummers hoor, denk ik aan bepaalde scène. Dit is de muziek van Seizoen 1, van seizoen 2 kon ik geen volledige versie vinden.

The Killers – Spaceman
Het is veel herontdekken geweest deze maand. Ook heb ik The Killers weer helemaal teruggevonden! Een aantal jaar geleden (zo’n 4 jaar terug) raakte ik in de ban van deze band, door het nummer Human. Later scoorden ze een hit met Spaceman. Nu had ik nooit een prima versie van dit nummer, dus die heb ik opgezocht. Ik heb deze maand veel naar dit nummer geluisterd!

Passenger – The Wrong Direction
Ik luister bijna nooit naar de radio en hou me ook vrij weinig bezig met de Top 40. Laatst waagde ik me er toch weer aan, en hoorde dit nummer. Het nummer Let Her Go van Passenger vond ik al leuk, maar toen hoorde ik dit nummer. Wat een leuk liedje! Ook dit nummer heb ik veel beluisterd op repeat. Vlak voor het slapen gaan en zo.

Doctor Who 2005-2007 Soundtrack
Sinds november kijk ik Doctor Who. Vroeger zag ik dit wel eens op tv als we in Engeland op vakantie waren. Nooit trok het me zo, maar sinds ik David Tennant en Matt Smith voorbij zag komen in reclames op de BBC, wilde ik me er toch maar aan wagen. Ik dacht dat het niks voor mij zou zijn, omdat ik normaal gesproken niet van SciFi en aliens houd. Daar stap ik dus van af. Wat een leuke serie! Ik heb seizoen 1 nu afgekeken en begin nu aan seizoen 2. Het was even wennen dat David Tennant nu The Doctor is, maar ik vind hem zo ontzettend grappig! Ik heb veel naar de titelsong geluisterd deze maand, wat een leuk liedje!

Ed Sheeran – I See Fire
Sinds ik naar de film The Hobbit ben geweest, ben ik helemaal in de ban van dit nummer. Ah damn! Zo’n mooi nummer.

Bedankt voor het lezen!

Advertenties

2 gedachtes over “Favoriete muziek december 2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s