Update: stage, vrijstelling, tentamenweek

Ik dacht, laat ik maar eens even een update doen. Ik heb ondertussen al een stage gevonden. Bij de De Wingerd, een Openbare Dalton basisschool, in groep 2! Ik ben afgelopen donderdag er naar toe gegaan om kennis te maken met de juf en andere collega’s. Op 30 januari start ik daar. Jippie!

De vrijstelling wordt trouwens geregeld! Ik had vorig jaar op de Pabo een 5,5 voor mijn stage, waardoor ik een vrijstelling kon aanvragen voor dit jaar, zodat ik geen stage hoefde te lopen. Alleen vroeg mijn SLC (studieloopbaancoach) of ik het echt zeker wist, aangezien een 5,5 niet echt denderend is. Ik had besloten om toch allebei te gaan doen. Zo zie ik toch nog wat van het werkveld. En als ik mijn stage dan niet zou halen, kan ik terugvallen op de vrijstelling. Slim plan leek mij.

Ook ben ik deze week weer begonnen met tentamens. Ik heb vandaag Pedagogiek-tentamen gehad. Pff. Het ging echt ongelooflijk slecht, ondanks ik toch goed geleerd had. Ik wist de meest simpele dingen niet meer in te vullen. Een black-out misschien? Grote kans dus dat ik die moet herkansen..
Morgen heb ik Engels (leesteksten) en woensdag heb ik Observatie (daar ben ik ook bang voor..). Thank God dat ik daarna alweer weekend heb. Even bijkomen dus haha!

Ik ga woensdag koken, in plaats van van het weekend. Donderdag t/m zondag is steeds 1 iemand er niet (donderdag is die weg, op vrijdag die, op zaterdag feestje, etc.), en iedereen wilt toch graag de recepten proeven, vandaar dat ik op woensdag al ga koken. Toch komt het recept pas op zondag online.

Dat was het alweer!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s