Eerste stagedag!

Morgen is mijn eerste stagedag! Ik ben zó benieuwd. Ik loop stage in groep 2 van een openbare Dalton basisschool. Ik denk dat ik naast de opdrachten die ik heb, meer het ‘werk’ doe van een onderwijsassistente, maar dat geeft niet. Zolang ik het naar mijn zin heb, en  mijn opdrachten goed kan doen, vind ik het goed! Ook mag ik van de juf kleine lesjes geven als mij dat leuk lijkt (of bijvoorbeeld voorlezen).

Ik moet morgen veel regelen, zoals mijn VOG (Verklaring omtrent Gedrag) en mijn stageovereenkomst. Ook moet ik een observatie bespreken met de juf/mijn stagebegeleidster, hoe ik dat het beste kan doen.

En natuurlijk moet ik de school een beetje leren kennen, samen met de namen van mijn collega’s en de namen van de kinderen natuurlijk! Qua namen onthouden, gaat dat redelijk snel bij mij. Morgen staat vooral in het teken van mijn draai vinden en een beetje kijken hoe het er aan toe gaat daar.

Ik loop elke donderdag stage. Ik heb geen stageweken en zal dus alleen maar het programma van de donderdag zien (tenzij ik een keer op een andere dag er ben, in verband met opdrachten of zo). Ik moet in totaal deze (stage)periode aan 140 uur komen. Ik ben benieuwd!

Ik heb er zin in!

 

Advertenties

4 gedachtes over “Eerste stagedag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s