Terugblik op 2013

We zijn ondertussen alweer bijna in de 2e maand van 2014 beland.  Ik zag met Oud en Nieuw veel mensen een terugblik op 2013 maken op Facebook. Mij leek het ook wel leuk om dit te doen, alleen dan hier in een blogpost. Misschien ben ik een beetje laat, maar het leek me desondanks leuk om te doen, even weer al die herinneringen ophalen! Kijk je mee naar mijn 2013?

Januari
In januari zat ik nog op de Pabo. Ik nam afscheid van mijn stageklas groep 3 en ging vervolgens stage lopen in groep 6. Ik haalde die eerste stageperiode met hakken over de sloot (5,5).

Februari
In februari ging ik een weekje naar een van mijn beste vriendinnen die een kamer heeft in Nijmegen, omdat ze daar studeert. We hebben een weekje vol leuke uitjes, kookblunders en lachmomentjes gehad.

Maart
Op 8 maart gingen mijn zus en ik naar  de schouwburg om naar een voorstelling van JURK! te gaan (Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven met de show Glitterjurk). Dit was een van de beste voorstellingen ever!

We hadden aan het begin van de show een briefje gekregen met de vraag wie we mee zouden willen nemen op de ark als de wereld zou vergaan. Dus ik mijn moeder in vullen. Reden: voor de creatieve noot. En telefoonnummer erbij. Na de pauze gingen ze die briefjes erbij halen en gingen ze die bellen. En ja hoor het eerste briefje wat ze trokken:  leest Dennis voor: Mijn Moeder, voor de creatieve noot! (OH EM GEE) Dus ik hand opsteken, dat ik t had geschreven, en waarom ze zo creatief was (glas in lood cursus, tekenen, djembé), bellen ze vervolgens mama op. Schrikt zich natuurlijk een ongeluk. Vragen ze van alles. Ook of ze misschien iets kan laten horen (zingen, dichten), dus ik: Djembé misschien?
Moet mama vervolgens djembé gaan spelen voor 880 man door de speaker van de telefoon!

1797_543756738989231_564473325_n

April
In april ben ik onder andere een dagje naar Middelburg geweest met mijn vriendin Priscilla, ben ik mee geweest op Natuurkamp met groep 7 van mijn stageschool, en ging ik een week op vakantie naar de plek waar wij altijd skiën (en waar het helemaal was uitgestorven en er heel anders uitzag), zie onderstaande foto, normaal ligt er een dik pak sneeuw! Deze foto vind ik ongetwijfeld de mooiste die ik ooit met mijn telefoon heb gemaakt!wpid-IMAG0257.jpg

Mei
In mei haalde ik eindelijk na 3 eerdere pogingen mijn autotheorie! Ook ging ik samen met Priscilla naar Chef’Special! Dat was echt te vet.

Juni
In juni beleefde ik niet heel veel.

Juli
In juli ging ik samen met Priscilla (en haar zusje en een vriendin van haar) een dagje shoppen in Rotterdam. Dat was zó gezellig! Sowieso dat we dat nog een keer gaan doen. Ook ben ik samen met 3 andere vriendinnen een dagje naar de Efteling geweest. Samen met mijn vader, moeder en zus zijn we op vakantie geweest, 2 weken naar Schotland en 1 week naar Liverpool. Dat was zo’n mooie vakantie! Ik wilde graag naar Alnwick Castle, Loch Shiel en Glenfinnan viaduct (komen voor in Harry Potter). Ook hebben we rendieren gevoerd en geaaid. Verder hebben we nog een hoop mooie dingen gezien (die natuur, wauw) waaronder het zomerhuis van de koningin (Balmoral Castle), de Highland Games, Dunrobin Castle en natuurlijk Loch Ness. Liverpool is zo’n leuke en mooie stad! We hebben een hoop leuke dingen gedaan en gezien. Hier wat sfeerfoto’s van de vakantie (en ja deze zijn allemaal door ons gemaakt:

555334_642109475819811_1101884725_n

Alnwick Castle – Harry Potter, Hogwarts

557128_642109625819796_1448738612_n

Balmoral Castle, zomerhuis konigin

1174538_642109479153144_213818115_n

Alnwick Castle. Dit is wat je ziet als je aan komt lopen

1186203_642109775819781_1828182889_n

Dunrobin Castle. Ontzettend mooi weer. Bijna nep gewoon!

Loch Shiel

Loch Shiel

Augustus
Op 13 augustus haalde ik mijn rijbewijs in 1 keer! Ik was begonnen op mijn verjaardag in 2012 (27 september), dus ik heb er iets minder dan een jaar over gedaan. Verder kreeg ik een nieuw bureau en  nieuwe kastjes (eindelijk!).

September
Deze maand begon ik aan een nieuwe opleiding: Pedagogiek! Ik had van 2-4 september intro en heb veel leuke nieuwe mensen ontmoet en leuke dingen gedaan. De laatste introdag ging niet door (sportdag) in verband met de hitte en organisatorische problemen. Ook was ik deze maand jarig! Op mijn verjaardag ging ik naar de show van Alex Agnew, een Belgische cabaretier.  We zaten op rij 1! Whaatt. Het was echt heel leuk, we zijn (natuurlijk) nog op de foto geweest en hebben een handtekening weten te scoren! (Ik heb mijn zus op de foto eraf gesneden, want ik wil haar niet ongevraagd op mijn blog zetten). Verder heb ik mijn verjaardag nog gevierd. Ook deze maand heb ik de serie Sherlock ontdekt. Damn wat ben ik blij dat dat gebeurd is zeg!

ik met alex

Oktober
Oktober, jaaa oktober! In deze maand ging ik samen met 2 vriendinnen van de Pabo voor 3 dagen naar Amsterdam (dit was vanuit school geregeld met het culturele programma wat ik volgde, genaamd HZCult)! Dit was ontzettend leuk! Heel veel gezien en gedaan in die dagen. We zijn naar het Rijksmuseum geweest, het Anne Frankhuis, de Wallen, we hebben geshopt, een rondvaart gemaakt en uit geweest.

November
Onder andere was ik deze maand 1 jaar vrijgezel, ging ik uit eten met mijn 3 beste vriendinnen,  had ik alle tentamens van mijn eerste tentamenweek van Pedagogiek gehaald en ging ik met mijn familie naar lichtfestival GLOW Eindhoven!

December
Deze maand op skivakantie geweest naar Italië. Heb ik sinterklaas gevierd met mijn ouders, zus, vriend van mijn zus en 2 Engelse vrienden van mijn ouders. Hebben we kerst en mijn zus d’r verjaardag gevierd in Italië. Heb ik oud en nieuw gevierd bij vrienden van mijn ouders in Uden.  Ook ben ik in december met mijn zus naar de film The Hobbit: The Desolation of Smaug geweest! Die film was ongelooflijk vet! Ik kan niet wachten op deel 3.

Dit was mijn terugblik op 2013! Ik vond het leuk om terug te zoeken wat ik nu allemaal voor leuks gedaan heb.
Bedankt voor het lezen!

x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s