Films waar ik naar uitkijk #2

Films waar ik naar uitkijk #2

Op 29 november plaatste ik de eerste “films waar ik naar uitkijk”. Ik zou deze post elke 2 maanden doen, over de films die binnenkort in de bios komen en waar ik benieuwd naar ben. Kijk mee naar mijn selectie voor de maanden januari, februari en maart!

Natuurlijk zit ik nog met veel smacht te wachten op zowel 12 Years a Slave als op August: Osage County! Deze 2 films noemde ik al in de eerste post van deze rubriek. Dus als je daar meer over wilt lezen, verwijs ik je graag door naar dat artikel. Ik kan niet wachten tot Benedict Cumberbatch weer in de bios te zien is (nu met The Hobbit, als de draak Smaug)! Busy bee, that man! Kijk mee naar de rest van de films waar ik naar uitkijk!

The Wolf of Wall Street – sinds 9 januari in de bioscoop
Ik ben gek op Leonardo DiCaprio. Ik vind hem een goede acteur en lelijk is hij ook niet. Ik vond hem al geweldig in Inception en The Great Gastby (en natuurlijk The Titanic). Mede door hem wil ik deze film zien.  Ook vind ik het verhaal fascinerend. Een 26-jarige man die door (fraude in) aandelen een vermogen van meer dan 100 miljoen Amerikaanse dollar verdient. Veel critici vonden dat Jordan Belfort (de man waar het om draait) door deze film aangeprezen werd als een soort “voorbeeld” of “held”, en vonden de film dus niks. Ik zat in de bioscoop tijdens The Hobbit en deze trailer kwam voorbij, en ik dacht: deze MOET ik zien.

I, Frankenstein – 30 januari
Ik vind het verhaal van Frankenstein geniaal bedacht. Ik heb het idee dat de laatste tijd er weer veel aandacht aan wordt besteed. In de serie Once Upon a Time werd er al aandacht aan besteed, en afgelopen jaar was er in het National Theather in de UK al een theaterstuk van Danny Boyle over het monster en zijn creator mét Benedict Cumberbatch en Johnny Lee Miller (ze wisselen de rollen van de dokter en het monster af). Deze film is een moderne versie van het originele verhaal. Als ik de trailer bekijk word ik heel nieuwsgierig. Ook zitten er een paar goede acteurs in, onder andere Bill Nighy (die je misschien wel kent van Harry Potter, Love Actually en Pirates of The Caribbean) en Aaron Eckhart (Batman als Harvey Dent).

Kill Your Darlings – 30 januari
Dit is een heel andere film, meer autobiografisch. Daniel Radcliffe (die je kent als Harry Potter) speelt een van de hoofdrollen. Ook Dane deHaan speelt in deze film (ik ken hem uit Chronicle). Ik ben iets minder benieuwd naar deze film, want dit is een genre dat ik maar weinig kijk (in mijn eentje). Maar toch denk ik dat het een goede en mooie film is. Het verhaal sprak me zeker aan. Het speelt zich af in het jaar 1944.

Only Lovers Left Alive  – 6 februari
Yeah, Only Lovers Left Alive! Tom Hiddleston is weer te zien in de bioscoop. Er staat op IMDB bij genre dat het drama, horror en romantiek is. Uhm? Ik hoop niet dat het teveel horror is, anders haak ik af.. Ik kijk geen horrorfilms, en als het ook maar een beetje eng wordt, zet ik de film af. Brrr.. We zullen zien wat het brengt!

That Awkward Moment – 13 februari
Van vampieren over naar een wat relaxtere film. Dit is zo’n film waar je naar kijkt met je vrienden of naar toe gaat op date. Lekker lachen. De trailer maakte me nieuwsgierig. Zou dit weer zo’n  cheesy romkom zijn, of is het toch anders? Well.. Zac Efron speelt er in mee…ik vind hem geen geweldige goede acteur, maar hij is wel oké. Misschien komt het omdat ik hem heb leren kennen in de tijd toen hij doorbrak met High School Musical.  Ik vond hem leuk in 17 Again en in Charlie St. Cloud. En ik denk dat dit een erg leuke film is. Haha, die thumbnail (de still die je ziet voordat je het filmpje afspeelt)! *Kuch*

Divergent – 20 maart
Ik zag een trailer van deze film en het deed me heel erg denken aan The Hunger Games. Later bleek ook dat het van dezelfde makers is. Het is gebaseerd op het gelijknamige boek. Ik ben benieuwd! Hij lijkt me in ieder geval heel spannend!

En dit zijn de films van de maanden januari tot en met maart waar ik naar uitkijk of benieuwd naar ben!

Naar welke films zijn jullie benieuwd?

Bedankt voor het lezen!
x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s