Favoriete muziek januari 2014

Januari is weer afgelopen en het is woensdag, wat betekent dat ik weer mijn favoriete muziek van de afgelopen maand ga delen!
Januari was niet super divers aan muziek, ik heb veel dezelfde liedjes gedraaid. Over and over.

OneRepublic
Als er 1 album is wat ik veel gedraaid heb afgelopen maand is het wel Native van OneRepublic. Wat een  heerlijk album blijft dit zeg!
Ik krijg er zowel energie van, als dat ik er mee in slaap kan vallen. Zo fijn!

Frankie Vallie and The Four Seasons
Ik ben onwijs fan van oude muziek. Jaren 50, 60 en 70 vind ik heerlijk! Toen ik Sherlock aflevering 2 van seizoen 3 aan het kijken was, kwam het nummer December 1963 (Oh, What a Night) voorbij. Ik kende Frankie Vallie al, net als de The Four Seasons, maar op een of andere manier is dit nummer me helemaal ontgaan. Maar oh my wat een leuk nummer! *Zucht*

Scissor Sisters – I Can’t Decide
We kennen ze allemaal wel van “I Don’t Feel Like Dancin'”. Alleen heb ik nooit een ander nummer van ze geluisterd dan dat. Hier kwam verandering in na een aflevering van Doctor Who (seizoen 3, aflevering 15, Last of the Time Lords), waar The Master danst op een nummer van de Scissor Sisters. Ik vond het zo’n toepasselijk nummer voor die scène, en zo’n leuk deuntje, dat ik er naar ben gaan luisteren. Constant op repeat!

De scène uit Doctor Who:

Het echte nummer:

August: Osage County: Benedict Cumberbatch – Can’t Keep it Inside
Achum, tja. Wat zal ik zeggen. Het feit dat Benedict Cumberbatch dit zingt is een geweldig. Toen ik hoorde dat hij zou zingen en piano spelen in de film, werd ik gek. GEK. Hij is al zo perfect, hij kan ook nog zingen én een instrument bespelen?! Whaaatt. Okee.  I’m so fangirlin’ right now. Maar serieus. Kan die man dan alles?! Zucht, ik heb dit nummer alsmaar opnieuw gedraaid. Oké ik weet dat dit niet het hoogstandje qua zang is, maar come on. Het klinkt niet slecht. En in de film wordt het vertoond als amateurwerk, dus vandaar. Oh men.

Dat was het wel zo’n beetje. Ik vind het grappig hoe vaak ik nummers ontdek/herontdek door films en series. Bedankt voor het lezen, en een fijne dag!

XOXO

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s