3 maanden!

Op 23 november startte ik  mijn blog, gewoon uit een soort verveling en omdat ik mijn ei kwijt moest over mijn grootste hobby: films, series en acteurs.

3 maanden!

Ondertussen bestaat mijn blog alweer 3 maanden! Wat gaat de tijd toch snel, ik heb in die tijd al tegen 50 berichten geplaatst. Hoewel ik nog niet heel veel volgers en bezoekers heb, maakt me dat ook niet heel veel uit. Misschien klinkt dat heel raar, maar ik ben de eerste instantie mijn blog begonnen meer voor mezelf en voor de fun. Voor de mensen die mijn wél volgen: bedankt!

Ik vind het onwijs tof dat er toch een aantal mensen zijn die het toch wel leuk vinden wat ik schrijf, wat ik eigenlijk niet zo had verwacht.

Dit is mijn 2e blog die ik ben begonnen. Mijn eerste blog ging over beauty, maar ik kwam erachter dat ik het toch steeds minder leuk vond om daarover te schrijven, mede omdat het gewoonweg niet mijn passie en hobby is en ik er te weinig over wist. Ik denk, als je over iets schrijft wat je écht leuk vind, je het langer vol houdt. Ik heb volgens mij in die 3 maanden al meer geschreven dan dat ik deed op mijn beauty-blog. En tegenwoordig zijn er zo ontzettend veel beauty-blogs in Bloggerland dat ik het moeilijk vond om mijzelf te onderscheiden van de rest.

Ik blijf gewoon schrijven over wat ik leuk vind, en hopelijk mogen er nog vele maandjes bijkomen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s