Favoriete muziek februari 2014

Deze maand heb ik een diversiteit aan muziek geluisterd. Kijk je mee naar mijn meest beluisterde nummers van afgelopen maand?

Emimem & Rihanna – The Monster
In het begin vond ik het nummer wel oké, als ik het eens een keer ergens hoorde. Totdat ik van mezelf wat nummers uit de top 40 moest downloaden en luisteren. Ik leef echt onder een steen als het gaat over welke muziek hip is op het moment. Ik luister vrijwel geen radio en ben dus niet op de hoogte. Natuurlijk had ik wel gelezen dat Eminem een nummer had gemaakt met Rihanna (ik volg Eminem via Facebook), maar nooit de moeite genomen om het écht goed te luisteren (naar de songtekst). Toen ik het nummer eindelijk luisterde, was ik verslaafd. Damn!

http://www.youtube.com/watch?v=EHkozMIXZ8w

Claudia de Breij – Mag ik dan bij jou…
Hetzelfde verhaal bij dit nummer. Deze kwam ik tegen in de top 40. Nu luister ik vrijwel nooit naar Nederlandstalige muziek, maar dit nummer had ik als eens een keer eerder gehoord, en vond het stiekem toch wel een heel mooi nummer. Deze heb ik dan ook vaak gedraaid als ik in de trein naar school zat.

Christopher Musitano – I Am The Doctor/Sherlock’s Theme
Ik plaatste laatst het artikel Wholock. In de VFX Breakdown, wordt dit nummer gespeeld. Ik vond het zo mooi en leuk klinken, dat ik er ontzettend veel naar heb geluisterd. Sherlock en Doctor Who gecombineerd, 2 van mijn favoriete Britse series, hoe geweldig is dat?!

Frozen – Do You Want To  Build a Snowman?
Ik heb deze maand de animatiefilm Frozen gekeken, waar dit liedje vandaan komt. Ik vind dit echt een super schattig en ergens ook wel sneu liedje. Ik ben normaal totaal niet van de musical-achtige films en nummers, maar dit is echt een uitzondering, ik kan hem helemaal meezingen. Ik kijk trouwens altijd alle animatiefilms in het Engels, ik vind het Nederlands altijd toch wat  minder mooi en leuk klinken, omdat het dan een vertaling is van het origineel. Het kan dus zijn dat jij de Nederlandse versie kent.

Kanye West – Black Skinhead (The Wolf of Wallstreet soundtrack)
Ook heb ik deze maand The Wolf of Wallstreet gekeken, waar dit nummer de soundtrack van is. Dit is niet wat ik normaal luister, maar ik vind het toch wel een ontzettend gaaf nummer. Ik herleef de film eigenlijk weer een beetje als ik dit nummer hoor. Ik vind het nummer ontzettend goed passen bij de sfeer van de film. Well done!

Dat waren mijn meest beluisterde nummer van deze maand! Wat zijn die van jou?

Fijne dag!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s