Mijn zomervakantie: ploggen?

Deze zomer ga ik op 3 weken weg. Ik ga samen met mijn ouders naar Engeland (wanneer niet?). We zitten de eerste 2 weken in een huisje in de buurt van Londen, Cambridge en Oxford. De laatste week verblijven we in het appartement van 2 Engelse vrienden van mijn ouders. Hun zoon trouwt die week (waar wij ook naar toe gaan) en zijzelf verblijven in het hotel waar de trouwerij plaatsvindt, zodat ze makkelijk mee kunnen helpen met de voorbereidingen. Zij wonen in Tewkesbury (wat ongeveer anderhalf uur rijden is van Oxford).

Voor degenen die al eens in Londen, Cambridge en/of Oxford geweest zijn, weten dat er een hoop te bezichtigen valt. Vooral in Londen heb ik een hoop wat ik wil zien. De ‘normale’ bezienswaardigheden als Big Ben, London Eye etc, maar ook plaatsen die te zien zijn in films en series (Harry Potter, Sherlock en Doctor Who).

Mijn moeder hield zich vooral bezig met het zoeken van een huisje en het vervoer, waar ik meer bezig ben met wat we willen gaan zien. Ik heb dan ook een eigen kaart gemaakt op Google Maps, met alle punten die ik wil zien. Omdat ik het zó leuk vond, heb ik aan de dingen een foto toegevoegd en ze een eigen kleur gegeven *nerdalert* : Sherlock is paars (vanwege zijn paarse shirt in de serie *kuch*), Harry Potter is geel (omdat dat de kleur van Hufflepuff is, en dat mijn huis zou zijn volgens de site PotterMore..), de normale bezienswaardigheden zijn gewoon standaard rood.

Ik ben van plan een hoop foto’s te maken en ik ga proberen (als het internet het toelaat) van elke dag een verslagje te maken wat we hebben gedaan. Ploggen dus (ploggen = photo bloggen)!

Ik wil ook heel graag een hoop shoppen in Londen, vooral kleding, maar wie weet kom ik ook met wat beautydingen terug. We zullen het zien! Over ongeveer een maand gaan we al weg! Ik ga nog even door met sparen..

 

Advertenties

6 gedachtes over “Mijn zomervakantie: ploggen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s