Favoriete muziek juni 2014

Zoals elke maand vertel ik je welke muziek ik het meest heb beluisterd. Lees verder voor mijn favorieten van de maand juni!

Ed Sheeran
Dit keer geen specifiek liedje, maar gewoon alles. Ik heb zijn muziek altijd wel leuk, maar besloot nu toch om eens bijna alles te beluisteren, en man, wat een heerlijke stem heeft die man. Hierbij het volledige album “+”. Het nieuwe album X moet ik nog luisteren.

https://www.youtube.com/watch?v=0gF4OXneBPU

Regina Spektor – You’ve Got Time
Dit is de soundtrack van de serie Orange is the New Black. I ❤ it! Zowel het liedje als de serie.

Maroon 5 – Maps
Een van de bands die ik al zo lang volg als ik me kan herinneren. Ik weet nog goed dat we toen we op vakantie waren in 2004 naar Drenthe (dat is dus al 10 jaar geleden!) was het nummer Dragostea Din Tei van O-Zone (can you remember?) een grote hit, net als This Love van Maroon 5. Toen ik dat liedje voor het eerst hoorde was ik hooked. Ja ik was toen 9 jaar, maar het pakte me op een of andere manier (geen idee wat ik toen zong, maar ach. The ignorance). Sindsdien was ik fan. Door de jaren heen zijn ze meer en meer popmuziek gaan maken, aan de ene kant jammer (omdat alles zo op elkaar gaat lijken, iedereen doet hetzelfde), maar aan de andere kant vind ik de muziek wel leuk die ze maken. Zo ook het liedje Maps die pas is uitgekomen. Ik was meteen verslaafd!

Aaron Taylor- Johnson (Nowhere Boy) – Hello Little Girl
De film Nowhere Boy (2009) gaat over de Beatle John Lennon. Hierin vertolkt Aaron Taylor- Johnson (zeer knappe jongeman) zijn rol. Hij heeft in de film ook liedjes gezongen, waar denk ik In Spite of all The Danger denk ik wel de bekendste is. Dit nummer luister ik ook nog regelmatig. Ik begon me af te vragen of er nog meer liedjes waren die hij had gezongen, en dus ging ik op zoek. Ik belandde bij dit nummer en vond het erg leuk klinken, want ik hou van zijn stem. Ik durf het bijna niet toe te geven, maar ik vind deze versie stiekem nog leuker dan het originele Beatle nummer..

Wel een beetje jammer vind ik dat de nu 24-jarige acteur getrouwd is met de 23 jaar oudere regisseuse Sam Taylor-Wood. Beetje groot leeftijdscontrast, but that’s just my opinion. Het zou z’n moeder kunnen zijn. Als ze maar gelukkig zijn denk ik dan haha!

Never Shout Never – Can’t Stand It
Ik stuitte op dit nummer door een appriciation video over Benedict Cumberbatch *kuch Fangirl *, maar vond het zo’n leuk liedje dat ik hem ben gaan zoeken. Als ik eerlijk ben kende ik degene die het zingt niet, en dacht ik dat het een vrouw was die het zong. Het is dus een jongeman die dit zingt *oeps*. Waarschijnlijk omdat zijn stem zo hoog is. De clip vind ik niet veel aan, maar het liedje is schattig!

En dit was het weer! Komende maand ga ik dus op vakantie, dus ben benieuwd welke nummers het gaan worden die herinneringen gaan kweken!

x

 

Advertenties

Een gedachte over “Favoriete muziek juni 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s