De e-readerreis

Eindelijk was daar mijn e-reader. Het heeft een tijdje geduurd voordat hij binnenkwam. Vakantie en e-readers: niet zo’n goede combi. Ik moet even vertellen hoeveel moeite het heeft gekost om hem eindelijk in mijn handen te krijgen..

Maandagavond
Ik ging (samen met mijn ouders) naar de Mediamarkt, ik vroeg aan een medewerker waar de Kobo Aura e-readers lagen, want ik zag ze nergens in bakken liggen. Hij vertelde me dat ze waren uitverkocht (nooo!), maar zei er ook bij dat ze nog wel via internet te bestellen waren. Als ik voor 22.00 uur bestelde had ik hem de volgende dag nog binnen. Wij snel naar huis racen, computer aanzetten, naar de site, opzoeken en toen…: “tijdelijk niet op voorraad”. OH MIJN GOD. Dit ga je niet menen. Gauw kijken bij de webshop van BCC of ze hem daar nog hadden. En ja, dat hadden ze!

Dinsdagochtend
Mijn moeder wilde niet online bestellen geloof ik, dus zijn mijn ouders naar de winkel geweest. Ze kwamen met lege handen terug. What happened, do you ask? Ze hadden ze niet. Uitverkocht. De lading zou woensdagmiddag (rond 4uur) worden geleverd en zouden mijn moeder mailen als ze ze binnen hadden. Ze heeft ze maar gereserveerd en een pakbon gekregen.

Woensdag
Mijn moeder heeft mail, maar het was meer een mail over de klantenservice, maar wél van de man die haar geholpen had. Huh? Is het nu wel of niet die ene mail? Ik en mijn moeder ’s middags naar de winkel. Ja de levering was er, maar niet met alle e-readers. De mijne zat er tussen, maar die van mijn ouders niet. De medewerkster kon de mijne  nog niet meegeven, omdat het dan lastig werd met de pakbon (i.v.m. splitten van de bon). Maar vrijdag zou de volgende lading komen (één dag voor vertrek op vakantie), dat wordt nog spannend.. Mijn moeder moest na elven de volgende dag even bellen zei de medewerkster..

Vrijdag
Om half 12 belde mijn moeder naar de winkel om te vragen of de andere twee e-readers ook al binnen waren gekomen, en ja! Eindelijk. Die middag zijn we met zijn alle naar de winkel gegaan om ze op te halen. Mijn ouders hadden nog hoesjes gereserveerd die ze er eventueel bij kon kopen als ze pasten. Bij mijn ouders paste de hoesjes prima (die hebben een Pocketbook e-reader), maar bij mij natuurlijk niet…ze hadden ook geen hoesjes meer die wel zouden passen. KAKZOOI.

Hup weer die auto in, op naar de Mikro Electro. Nope. Geen hoesjes voor de Kobo, alleen Sony…Shit. Volgende winkel. MyCom, nee helemaal geen hoesjes. Oké dankjewel. Next. Expert, wel hoesjes voor de Kobo Glo, maar niet voor de Kobo Aura. STRESS. Volgende dan maar.. Het Verboden Rijk. Ook hoesjes, maar net als bij Expert alleen voor de Kobo Glo, hij zou ze nog bijbestellen, maar dat heeft voor ons geen zin meer. Oké nog één winkel proberen. Dixons dan? JAAA EIN-DE-LIJK. Weliswaar niet het mooiste hoesje, maar dat kon me al niet meer schelen. Als ie maar past.

Pffff, dat was me een gedoe. Dit komt natuurlijk doordat iedereen vakantie heeft en gauw nog even een e-reader aanschaft voordat ze weggaan. Net als wij dus. Maar eindelijk heb ik hem, met hoesje!

Er komt nog een “eerste indruk” artikel over mijn e-reader.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s