Plog 26 juli 2014

Vandaag is de dag dat we vertrokken op vakantie naar het plaatsje Ware (een uur ten noorden van Londen), waar ons vakantiehuisje staat!

De kwaliteit van de foto’s kan verschillen, omdat sommige met mijn telefoon zijn gemaakt, en anderen weer met de camera.

vroeg

Op vakantie gaan betekent vroeg op..

 

SAM_3241Alle spullen zijn ingepakt en staan klaar om de auto in te gaan. Deze spullen komen allemaal naast mij in de auto te staan.

IMAG0756

Aaannd we’re off! Rijden, rijden en rijden tot aan Duinkerke, waar we met de boot vertrekken om 10.00 uur.

IMAG0759

Als je met de boot gaat, moet je altijd drie kwartier van tevoren aanwezig zijn, in ons geval dus 9:15. We waren ruim op tijd (9.00), dan maar alvast door de douane (eerst de Franse, daarna de Engelse). Hier staan we in de rij te wachten op onze beurt.

SAM_3243

Onze boot! Na de douane moet je naar de goede rij gaan (wij hadden rij K gekregen) en daar wachten totdat je een seintje krijgt dat je de boot op mag.

IMAG0760

Bezigheden op de boot. Een boek (Quidditch Trough The Ages van J,K, Rowling) en een flinke plens thee.

SAM_3263

Even gauw naar het dek om deze foto te maken van de White Cliffs of Dover! Het blijft zo mooi.

SAM_3270

Even de boot parkeren.. Daarna naar beneden naar de auto en wachten tot de deuren opengaan en wanneer we eraf mogen.

IMAG0762

Dover! Hierna rijden, rijden en nog een keer rijden naar het huisje!

Aangekomen bij het huisje (geen foto’s van) en kennisgemaakt met de eigenaren (en hun honden en ezeltjes!), een rondleiding en uitleg gehad en spullen uitgepakt. We hebben alle spullen opgeruimd en zijn daarna op zoek gegaan naar een supermarkt. Nog geen 20 minuten verderop zit een mega Morrisons. Boodschappen gedaan en deze opgeruimd.

SAM_3279

SAM_3278

 

Het uitzicht vanaf de achterkant van het huisje (tot en met die paaltjes loopt de tuin)! Het was behoorlijk warm weer vandaag. Zo’n 25-30 graden met weinig tot geen wind. Pfff. Het is er ook mega stil (op de vele vliegtuigen na, we zitten net op een vluchtroute).

SAM_3285

SAM_3286

Lekker buiten gezeten met avondeten. We hebben deze picknicktafel tot onze beschikking. Vind ik leuk! De bovenste foto is van de lucht die achter mijn moeder te zien was.

SAM_3294

SAM_3299

Na het eten nog even het pad wandelen wat de eigenaresse aanraadde.

SAM_3303

Na het wandelen even dit lieve ezeltje gedag zeggen (ze hebben er nog 2).

IMAG0766

De rest van de avond eigenlijk zo doorgebracht. Liggend op een bankje achter het huisje, die uitkijk biedt op het uitzicht dat je net kon zien. Ik heb tot 10u (Engelse tijd, 11u Nederlandse) zo met mijn boek gezeten en gekeken hoe het donker werd.

Het is nu half 1. Ik had wat ruzie met mijn telefoon om de foto’s eraf te krijgen. Ik heb trouwens wel gefilmd, maar weet niet of dit online komt en wanneer. Tot morgen en welterusten!

x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s