15 Questions Tag!

15 Questions Tag

Deze tag kwam ik op internet tegen, en ik vond het erg leuke vragen! Zo leer je mij ook weer beter kennen! De originele vragen zijn in het Engels, ik heb ze voor het gemak even vertaald.

1. Wat denk je dat je kan, wat je eigenlijk niet kan?
Ik denk van mezelf dat ik een goede conditie heb, maar volgens mij valt dat best tegen, haha. Ook denk ik dat ik goed kan autorijden, al viel dat best wel mee volgens mijn examinator bij mijn rijexamen.. Oops (wel in 1 keer geslaagd)!

2. Welk woord vind je moeilijk om uit te spreken?
Compatibel (vanuit de computerwereld), ik zeg het altijd maar op z’n Engels, haha.

3. Wat is een favoriete tv serie uit je kindertijd?
Dat is sowieso Pokémon! Ik was altijd groot fan en spaarde ook de kaarten. Ik het nog steeds leuk om de spellen op de Nintendo DS te doen. Té verslavend.

4. Wat zijn je deugen en ondeugden?
Mijn deugden zijn denk ik voorzichtigheid, verstandigheid en rechtvaardigheid. En mijn ondeugden zijn denk ik dat ik snel last heb van stemmingswisselingen en ik ben best wel perfectionistisch.

5. Wat is belangrijker: liefde, beroemd zijn, macht of geld?
Liefde. Ik geef niks om beroemd zijn, ik ben niet zo iemand die graag in het middelpunt van de belangstelling staat. Ook heb ik niks met macht, zodra ik ergens over moet gaan beslissen wat belangrijk is vind ik dat erg lastig. En geld, tja, dat is altijd wel handig, maar als je naast geld niemand hebt om het me te delen lijkt mij dat niets. En familie, vrienden en misschien wel een partner zijn wel belangrijk, wij mensen zijn sociale wezens en kunnen niet zonder anderen.

6. Als je je kon kiezen in welk tijdperk je zou mogen leven, wanneer zou dat dan zijn, en waarom?
Ik heb altijd gezegt dat ik in het verkeerde tijdperk geboren ben. Ik hou vreselijk veel van oldtimers, jaren ’50/60 kleding en muziek. Ik zou er geen moeite mee hebben om in de jaren’ 50 of ’60 te moeten leven. Allen hadden ze toen nog geen internet, dat is dan weer wel een beetje jammer, haha.

Wat ik ook altijd vet heb gevonden zijn de 16e eeuwse jurken, al was het denk ik niet zo’ niet pretje om toen te leven als je niet zo rijk was…

7. Als je je garderobe compleet opnieuw zou moeten inrichten met 2 winkels tot beschikking, welke zouden dat zijn en waarom?
Ligt eraan hoeveel ik kan/ mag besteden. Maar winkels wat ik graag winkel, zijn de Primark (zonder de drukte), C&A, Boohoo en de H&M. Ik kies de Primark en Boohoo, omdat die gewoon superleuke kleding hebben voor weinig geld (en ook nog eens met de mode mee!). Het enige nadeel is de bereikbaarheid (dichtstbijzijnde Primark op dit moment is of Eindhoven of Rotterdam voor mij en Boohoo is alleen een webshop).

8. Kun je je herinneren wat je op deze dag deed een jaar geleden?
Dinsdag 17 september 2013 ging ik gewoon naar school.

9. Heb je steeds terugkerende dromen, zo ja, leg uit/vertel?
Uhm, nee de laatste tijd niet meer.

10. Wat is je horoscoop/sterrenbeeld?
Ik ben een Weegschaal.

11 Hoe ziet je droomslaapkamer eruit?
Zo ongeveer:

Die vloer! Ik hou van donker hout. Al zou ik hier de muren wit hebben geverfd (zo wordt het wel erg donker vind ik. Donkere vloer, donker plafond, donkere muren). Verder zou ik toevoegen:

Een stenen muur (zo mooi!) en:

Lampjes! Ik vind dit echt heel gezellig ogen.
Vooral de combinatie van het romantische van de lichtjes met het industriële van de bakstenen muur vind ik echt prachtig. En voor de rest vooral veel wit en hout. Ik zit me suf te pinterest’en met wat ik mooi vind de laatste tijd! Koperen details doen het ook goed bij mij. Zoals:

 

12. Welke slaaphouding heb je?
Ik slaap vaak op mijn buik, of zoals op onderstaand plaatje (alleen mijn armen hou ik om mijn deken heen in plaats van op mijn kussen).

13. Wat is je favoriete vampier allertijden?
Ik denk Johnny Depp in de film Dark Shadows.

IMG_20140816_205651

14. Wat draag je op het moment aan je voeten?
Op het moment niets, ik heb meteen nadat ik thuis kwam van stage mijn sokken en schoenen uitgedaan, omdat ik het zo warm had! Het is vandaag 24 graden, lekker! Wij hebben beneden een stenen vloer, dus dat is heerlijk als je het warm hebt 🙂
Hiervoor had ik schoenen van de Primark aan(bovenstaande foto).

image

15. Heb je een net handschrift? Laat zien!
Ik heb best een mooi handschrift als ik mijn best doe. Het mooist schrijf ik aan elkaar, net zoals op de basisschool, maar dat doe ik eigenlijk zelden nog in het dagelijks leven. Hierboven zie je hoe ik schrijf wanneer ik op school ben en aantekeningen maak. Ik ben linkshandig. Redelijk netjes wel, toch?

Dat waren de 15 vragen! Er zaten best leuk bij vond ik 😀 Natuurlijk mag je vragen overnemen voor op de eigen blog.

Bronnen foto’s: Foto 1, Foto 2, Foto 3, Foto 4, Foto 5, Foto 6, Foto 7, Foto 8.

geschreven op 17/09/14
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s