Favoriete muziek september 2014

September. De maand dat de scholen weer beginnen, de herfst zijn opkomst maakt en ik jarig ben. Dat het weer donker is wanneer we vroeg opstaan en we ons uit ons bed moeten slepen. ’s Avonds de kaarsjes weer aan kunnen en je op de bank met een dekentje, een grote mok warme thee en een serie ploft. Deze maand heb ik niet veel vernieuwende dingen geluisterd.. Kijk/lees/luister mee naar mijn meest beluisterde nummers van de afgelopen maand!

Lana Del Rey – Once Upon a Dream
Ik heb deze maand de film Maleficent gekeken, en mijn God, wat mooi! Dit nummer is de soundtrack van de film en ik moet zeggen dat ik hem er heel goed bij vind passen. Lana’s stem heeft precies het goede geluid voor de sfeer van de film. Beetje zweverig en donker, precies als ze film. PRACH-TIG. Zeker mijn absolute favoriet van deze maand.

Generationals – Ten-Twenty-Ten
Ik ben de laatste tijd een beetje verslaafd aan Pretty Little Liars. Een vriendin van mij vertelde dat zij dat keek en dat ik dat ook moest gaan kijken, omdat het zo spannend is. En dat is het ook. Het jammere vind ik dat je na 5 seizoenen nog niet weet wie de ‘stalker’ is, maar goed, daar leven we dan maar mee. Dit liedje kwam voor in een van de afleveringen en ik vond hem zo leuk dat ik het ben gaan Google’en en ben gaan luisteren. Leuk liedje, rare clip..

OneRepublic – Dreaming Out Loud
Zoals eerder vermeld werd ik deze maand 20 jaar! Voor mijn verjaardag vroeg ik aan mijn zus (+vriend) de cd Native van OneRepublic. Ook deze heb ik veel geluisterd, maar kwam ook weer terecht bij de wat eerdere nummers/albums van deze band. Waaronder dit nummer. Ik ben fan. Zo’n mooi nummer. Vooral de muziek vind ik mooi. Ik hou van piano! Vooral veel geluisterd in de bus op weg naar stage.

Niet heel veel deze keer!

Advertenties

2 gedachtes over “Favoriete muziek september 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s