Dag #1 – Zelfportret + 5 random feiten over mij

SAM_3151

Dit ben ik. Marieke, een twintigjarige Brabantse tweedejaars Pedagogiek-studente, die in haar vrije tijd veel films/series kijkt, en Pinterest als een hobby ziet, haha! Hieronder nog vijf random feitjes over mij!

Fact 1
Ik loop graag op blote voeten. Niet alleen binnen maar ook in de tuin. Helaas hebben wij stenen in de tuin, maar zodra er – bijvoorbeeld op vakantie – een tuin is met gras, vind je mij op blote voeten.

Fact 2
Ik heb een dilemma betreft netjes zijn. Ik ben ontzettend goed in rommel maken en het verzamelen/hebben van veel spullen, maar ik zou niets liever willen dan een Pinterest-mooie kamer hebben. Helaas gaat dat  nooit lukken (misschien wanneer ik op mezelf ga wonen).

Fact 3
Ik drink zo min mogelijk alcohol en ga weinig uit. Ik ben niet zo’n party-animal die veel drinkt en feest tot 5 uur ’s ochtends (mijn vrienden zijn ook niet zo namelijk). Áls we uitgaan, gaan we ergens in een cafeetje wat drinken en gezellig kletsen.

Fact 4
Ik hou van kinderen en studeer daarom ook pedagogiek, maar het lijkt me ook geweldig leuk om een eigen winkeltje te hebben, en dan vooral in de sectie interieur! Dus als ik ooit besluit een carrièreswitch te maken, is dat on top of my list.

Fact 5
Mijn hamstrings zijn heel erg kort. Ik kan niet met mijn voeten op tafel zitten zonder dat het zeer doet, net als rechtop zitten met mijn benen gestrekt. Ook heb ik nooit mijn tenen kunnen aanraken in gestrekte houding. Ik ben een tijdje geleden naar de dokter geweest en moet nu oefeningen doen. Ooit komt een dag dat ik mijn tenen kan aanraken!

Naam lettertype 30

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s