Dag #15 – Vijf beroemde mannen die ik aantrekkelijk vind

Ha! Dit is mijn onderwerp. Als vrijgezel kun je helemaal wegzwijmelen bij mooie mannen in films en series (ook niet-vrijgezellen kunnen dit natuurlijk, al wordt dit niet altijd even gewaardeerd bij de partner, hehe). Áls ik eenmaal iemand uit de showbizz op het oog heb, kan ik mega gaan fangirl’en. Vandaag vertel ik je mijn top 5 van beroemde mannen die ik aantrekkelijk vindt (in meerdere opzichten dan uiterlijk).

Vooral donkerharige mannen doen het goed bij mij. Evenals baarden, lichte ogen en een Brits accent. Hieronder mijn top 5!

1. Benedict Cumberbatch
Stipt op nummer één staat bij mij Benedict Cumberbatch. Niet iedereen vind hem aantrekkelijk, maar ik wel! Ook kan hij behoorlijk goofy zijn en heeft echt humor. Vorige week kondigde hij zijn verloving met vriendin Sophie Hunter aan. Ik hoorde miljoenen (waaronder de mijne) vrouwenharten breken toe ik het las, haha. Oké hij is 38, 18 jaar ouder dan ik, maar ik vind hem gewoon aantrekkelijk. Ook is hij slim, heeft hij een stoere kant (houdt van extreme sporten als skydiven en motorrijden) en naast dat is hij gewoon een geweldig goede acteur. Enige minpuntje is dat hij (volgens mij) rookt. En ja, ik ben een Cumberbitch, Cumbercookie, Cumberbabe (whatever we call ourselves these days. It keeps changing..). Oh, en sinds kort heeft hij ook een wassen beeld van zichzelf staan in Madame Tussauds in Londen. Oh en natuurlijk is het een Brit.

Ik had grote moeite met het kiezen van een foto. I JUST CAN’T.

wpid-tumblr_ncrgohetdl1rnwoh4o3_400.jpg

*zwijmel*

2. Adam Levine
Een van mijn favoriete zangers aller tijden (Maroon 5). Normaal ben ik ook niet zo van de tatoeages, maar bij Adam kan ik het wel waarderen. Het is niet voor niets dat hij gekozen is als Sexiest Man Alive van dit jaar, 2014. Geen Brit, maar Amerikaan. Maar wel een mooie stem en een mooie man.

3. Henry Cavill
Hij brak door met zijn rol als Superman in de film Man of Steel, maar ik leerde hem kennen als Charles Brandon in de serie The Tudors. In 2013 won hij de titel Sexiest Man Alive. En natuurlijk heeft ook hij een Brits accent.

 4. Tom Hiddleston
Wederom een Brit (dit wordt saai). Tom Hiddleston staat bij het grotere publiek bekend als zijn rol Loki in de Thor en The Avengers.

 

5. Ryan Reynolds
De enige Amerikaanse acteur uit het rijtje. Ik denk dat Ryan mijn eerste echt celebcrush was. Ik raakte helemaal in de ban van hem, toen ik de serie Two Guys, A Girl and A Pizzaplace op tv zag. Ik verzamelde zoveel mogelijk foto’s van hem van het internet. Ik vind zijn films ontzettend leuk (meeste zijn toch wel komedies), maar hij heeft ook wel wat serieuzere films gemaakt, als bijvoorbeeld Buried (zó goed!). Het is een mooie man. Hij verwacht samen met zijn vrouw Blake Lively een baby’tje.

 

Dit was mijn top 5!

Naam lettertype 30

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s