Dag #22 Mijn droombruiloft

Ondanks dat ik single ben,  blijf ik optimistisch dat ik ooit ga trouwen. Ik heb mijn perfecte man nog niet gevonden (hé ik ben pas 20), maar vind het wel leuk om te dromen over een bruiloft en alles eromheen. Vandaag vertel ik je (en laat ik je zien) hoe ik zou willen dat mijn bruiloft er uit komt te zien (natuurlijk is misschien niet alles realistisch en kan het nog veranderen..)! Lees verder voor mijn droombruiloft.


Ik kijk graag naar programma’s als ‘Something Borrowed, Something New’, ‘Randy’s Wedding Rescue’ en ‘Four Weddings’  op TLC. Hoewel ik nog jong en single ben, vind ik het heerlijk om naar dat soort programma’s te kijken en weg te dromen. Ook Pinterest is je grootste vriend(in) om bruiloftsideetjes op te doen.

Ik ga niet volledig in detail, gewoon omdat ik er nog te weinig van af weet en geen budget voor ogen heb, haha (en ook geen man…).

The Dress
Het belangrijkste voor een vrouw op haar bruiloft. De jurk. Ik heb wel een beetje een idee wat ik mooi vind. Vooral een open rug, kant en een mooi aansluitende jurk (geen zeemeerminnenjurk, maar ook geen baljurk..). Hieronder een selectie van wat ik mooi vind! Vooral een hartvormige halslijn vind ik mooi, net als een bandje om de taille.

Weddingdresses

 

The Colour Scheme
Ook een belangrijk onderdeel van een bruiloft is het kleurenschema/kleurenpalet. Hieronder mijn favorieten. Vooral veel zachte kleuren en blauw!

wedding colour schemes

The Venue
Ook een groot onderdeel: de plaats waar je wilt gaan trouwen. Ik wil denk ik gewoon trouwen in de kerk, omdat dat traditioneel is, en ik ook katholiek ben opgevoed. Verder zou een kasteeltje ook behoorlijk mooi zijn…In Engeland..Ergens in de bergen.. *niet realistisch*. Hieronder een foto van een kasteel waar wij vorig jaar in zomer naar toe zijn geweest (Dunrobin Castle), het was echt prachtig!

1186203_642109775819781_1828182889_n

 

The Decoration
Dit vind ik een moeilijke, omdat het vaak persoonlijk is en kenmerkend voor het stel. Heel veel decoratie kan zelf worden gemaakt, en het lijkt mij leuk om dit ook te doen later. Lekker DIY’en! Hieronder een paar voorbeeldjes, die heel makkelijk zelf te maken zijn!

decoration

 

Bruiloften zijn vaak erg duur. Maar er is veel wat je zelf ook kunt maken, in plaats van kopen.

Nu eerst nog eens een man vinden, voordat dit allemaal werkelijkheid kan gaan worden, haha! Nu heb je wel een beetje een idee van wat ik mooi vind!

Naam lettertype 30

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s