Dag #23 Favoriete blogs

Ik ben zelf ooit begonnen met blogs lezen, voordat ik zelf begon. De blogs die ik toen (zo’n 4 jaar geleden) ben gaan volgen, volg ik nog steeds op de dag van vandaag. Het zijn vooral beauty-blogs. Lees verder voor mijn favoriete blogs!

Live Life Gorgeous en 2WMN
Deze beide blogs worden fulltime gerund door Willemijn en Martine. De twee vriendinnen blogde eerst voor Live Life Gorgeous (Willemijn richtte deze op en later kwam Martine erbij), naast hun baan als logopediste. Sinds een aantal maanden hebben zij hun baan opgezegd en zijn fulltime gaan bloggen. Daar kwam bij dat ze een tweede blog begonnen: 2WMN. Waar LiveLifeGorgeous een beautyblog is, is 2WMN een lifestyle blog. Een heel leuk ding aan de blogs vind ik, is dat het twee vriendinnen zijn. Ze zijn ook verschillend in smaak (Willemijn is meer een warm type en gaat iets minder ‘risicovol’, waar Martine haar haar in veel verschillende kleuren heeft gehad, een koeler type is en meer gewaagde looks maakt). Het vriendinnengevoel is erg hoog op beide blogs. Er wordt bijna nooit lelijk tegen elkaar gedaan (in de comments) en dat maakt het prettig om de sites te bezoeken. De komst van 2WMN vind ik erg leuk, omdat ze nu ook artikelen schrijven over huishouden, interieur, meer persoonlijke artikelen en over koken. Het geeft echt een tweede dimensie aan LLG.

http://www.livelifegoreous.nl
http://www.2wmn.nl

Vera Camilla
Ook een beautyblog, maar erg persoonlijk. Vera is niet bang om gevoelige persoonlijke onderwerpen aan te snijden en maakt prachtige foto’s.
Ook haar schrijfwijze is erg prettig.

http://www.veracamilla.nl

Beautygloss
Ook deze site volg ik al heel lang. Ook een beautyblog, zoals de naam al zegt. Mascha’s blog was een van de eerste in Nederland. Ze is gek op video’s maken, en sinds vorig jaar is ze begonnen met vloggen. Sinds deze week is ze een apart vlogkanaal gestart op YouTube (Vloggloss). Ik volg haar vlogs sinds het begin en ik vind het supertof! Niet alle vlogs zijn even spannend, maar het voelt een beetje als een Real Life series. Natuurlijk filmt ze niet alles, maar het is wel leuk om te volgen.

http://www.beautygloss.nl

Foodgloss
In 2013 startte Francis met Foodgloss. Ze had Masha (van Beautygloss hierboven) gemaild of het een leuk idee zou zijn om samen te werken. En dat werd werkelijkheid. Elke zondag komt er een Foodglossvideo op Beautygloss en op woensdag heeft Francis nog een extra video op haar kanaal. Het is niet echt een blog, maar er wel een onderdeel van. Dus lekkere (en vaak makkelijke) recepten vind je op Foodgloss.

Teske
Ook Teske volg ik al een hele tijd. Ze is iets jonger dan ik (een jaar ongeveer) en schrijft ook over beauty, maar ook vaak over lifestyle en fashion. Ook zingen vind ze ontzettend leuk, en heeft een nummer (en clip) opgenomen. Sinds deze week is haar single uitgekomen en deze wordt regelmatig op de radio gedraaid, ontzettend leuk!

http://www.teskuh.nl

Miss Lipgloss
Cynthia schrijft voornamelijk over beauty en haar artikelen zijn ook altijd erg uitgebreid. Ook is ze regelmatig op TLC te zien voor make-up advies. Binnenkort organiseert ze ook het I LOVE BEAUTY event, waar 70 merken komen (eigenlijk een soort beurs). Voor uitgebreide reviews van producten, ga ik naar http://www.misslipgloss.nl.

Dit zijn mijn favoriete blogs! Het zijn voornamelijk beautyblogs, maar zijn allemaal erg verschillend.

Naam lettertype 30

 

Bron afbeelding

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s