Dag #28 Wat mij blij maakte vandaag

Vandaag was een beetje een rare dag, maar ook wel leuk. Ik vertel je wat mij blij maakte vandaag!

De dag begon een beetje anders dan andere vrijdagen. Normaal heb ik les op vrijdag, of ben ik vrij. Ook vandaag was ik eigenlijk vrij, maar besloot de ochtend naar stage te gaan. Dit omdat ik binnenkort (op woensdag 10 december) ’s avonds Kerstgala heb van school (wat een rare dag?!), waar ik naar toe ga. Op de donderdag erna heb ik normaal stage (beginnend rond 8.00 uur in de ochtend). En aangezien het feest tot 4.00u duurt, en ik blijf slapen in Vlissingen, waar het feest plaatsvind, leek het me een beter idee om de donderdagochtend na het feest vrij te nemen van stage en alleen de middag te komen (om uit te rusten). Aangezien ik vandaag vrij was, bedacht ik me dat het wel slim zou zijn als ik die donderdagochtend alvast in zou kunnen komen halen. Een slim plan, vond ik zo (en met mij mijn stage begeleidster).

Dus vandaag, in de ochtend stage. Een beetje gek, maar wel leuk. Zo zie ik ook eens hoe het er op een vrijdag aan toe gaat op mijn stageschool. Is weer eens wat anders. Mijn stagedagen zijn normaal gesproken op woensdag(ochtend) en donderdag heel de dag.

Wat mij blij maakte was het feit dat ik deze week heel rustig aan kon doen op stage. Alle leerlingen die ik heb, kon ik meerdere malen begeleiden, en beter verspreiden. Ook had ik tijd genoeg om mijn opdrachten nog eens door te lezen, afspraken te maken en aan school te werken.

Wat mij verder blij maakte vandaag, was het feit dat ik tussen de middag thuis kon eten, iets wat ik graag doe.

Maar er is nog meer. Ik was die middag vrij. Heerlijk! En ik had nog wat leuks op de planning: uit eten met 3 van mijn beste vriendinnen. Één van die vriendinnen was in oktober jarig geweest, en wij hadden als cadeau bedacht om met zijn vieren uit eten te gaan (en natuurlijk het eten van die jarige vriendin te betalen met zijn drieën). Ontzettend gezellig, want we zien elkaar zo weinig.

Twee van die vriendinnen studeren in Nijmegen en zijn doordeweeks op kamers (en in het weekend vaak bij hun vriend). De derde vriendin woont nog wel thuis, maar studeert in Eindhoven, zo’n 163 kilometer van mijn school vandaan. Ook heeft zij vaak een vroege trein doordeweeks, waar ik vaak wat later op school hoef te zijn. Ik zie haar dus ook vrij weinig. Erg jammer. Soms zie ik de vriendinnen wel apart, maar we zijn zelden samen. Super leuk dat we elkaar vanavond dus zien!

Ik heb er ontzettend zin in!

Edit: het was een zeer geslaagde avond! We hebben veel gelachen 😀 #blijemomenten

Naam lettertype 30

Advertenties

2 gedachtes over “Dag #28 Wat mij blij maakte vandaag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s