Favoriete muziek november 2014

Het is weer tijd voor de maandelijkse Favoriete muziek! Dit keer is november alweer aan de beurt!

Taylor Swift – Shake It Off
Een ontzettend vrolijk liedje en clip! Van de clip staan er op YouTube ook making-offs, leuk om te zien. Ik vind Taylor zo leuk in deze clip, omdat ze zo gek danst, haha!

Taylor Swift – Blank Space
Weer een Taylor Swift liedje, maar aan deze ben ik ontzettend verslaafd! En daarnaast is de clip ook ontzettend tof! Ik heb geteld en ze wisselt 20 keer van outfit (WHAT?!), wat een moeite, maar het is wel vreselijk mooi geworden. Sommige kleding en locaties vind ik echt prachtig.

Maroon 5 – Losing My Mind
Oh Maroon 5, ik hou van je. De afgelopen maand heb ik vreselijk veel naar dit liedje geluisterd. Heerlijk voor ’s ochtends vroeg in de bus of op de fiets.

Benedict Cumberbatch – A Lifetime British Drama On The BBC
Eigenlijk geen liedje of muziek, maar iets waar ik wel heel veel naar geluisterd heb afgelopen maand. Heel gek misschien, omdat het geen muziek is. Maar Benedict heeft zo’n mooie stem en draagt Shakespear’s gedicht “The Seven Ages of a Man” ontzettend mooi voor. Ik ben om. De clip is gemaakt ter ere van de Britse drama series op de BBC. En laat ik daar net zo van houden. Mijn dag kon niet meer stuk toen ik hoorde dat juist Benedict een ‘reclame’ maakte voor de BBC.  I love that man to bits. Je ziet onder andere stukjes uit Sherlock, Doctor Who, The Missing en Peaky Blinders.

George Ezra – Cassy O’
In het begin was ik niet zo fan van George Ezra, maar na een aantal nummers van hem te hebben beluisterd vond ik het stiekem toch wel leuk. Vooral dit nummer vind ik geweldig. Na veel op repeat wordt het wel een beetje irritant door het ge-ohohohoh, maar goed. Dat nemen we dan maar voor lief. De muziek doet me een beetje denken aan de jaren ’50, en laat ik daar nu juist heel erg van houden.

Naam lettertype 30

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s