Favoriete video’s november 2014

Het einde van de maand is weer aangebroken, wat betekent dat ik vandaag weer  mijn favoriete video’s van de afgelopen maand deel! Veel interviews dit keer!

Daniel Radcliffe Rapping ‘Alphabet Aerobics’
Daniel is een van mijn favoriete acteurs sinds Harry Potter. Het blijkt dat hij veel naar rapmuziek luistert (waaronder Eminem). Het is niet wat mensen gauw van hem verwachten. In deze video rapt hij de volledige tekst van het liedje Alphabet Aerobics van Blackalicious tijdens The Goodnight Show (Jimmy Fallon), en hoe! Damn, wat goed!

Benedict Cumberbatch in The Graham Norton Show
Het is je vast niet ontgaan dat Benedict Cumberbatch mijn nummer 1 is op het gebied van alles acteren/film/series. Hij was aanwezig tijdens de Graham Norton Show, samen met Miranda Hart en Timothy Dalton. Miranda heeft een boek geschreven en verteld er alles over. Ze heeft een soort onderzoek gedaan naar verschillende ‘loopjes’ van mensen, en doet haar Beyoncé loopje voor het publiek. Ze daagt Benedict uit het ook te doen. Hilarisch! Ook brengt Graham aan het licht (iets wat ik al wist haha) dat Benedict het woord ‘pinguins’ niet kan uitspreken. Hij laat een stukje uit een documentaire zien, die Benedict heeft ingesproken, echt te leuk.

Eindscène Guardians of the Galaxy
Afgelopen maand keek ik de film Guardians of the Galaxy, een humoristische Marvel ‘superhelden’-film. Mijn mening over deze film kon je hier lezen. Ik zat met een grote glimlach op mijn gezicht na dit stukje. Té schattig.

Interview Benedict Cumberbatch en Keira Knightly
Ik zat echt met een grote grijns naar deze video te kijken. Benedict en Keira zijn al langer vrienden (sinds de samenwerking voor de film Atonement in 2007), dat kun je ook zien in deze video. Ze zijn relaxt als ze bij elkaar zijn. En ze hebben allebei humor! Benedicts imitatie van Alan Rickman is echt goed! Ook Tom Hiddleston wordt genoemd, haha. Ik heb deze video ontelbare keren gezien, en ik moet nog steeds lachen! Haha.

Benedict Cumberbatch on Jimmy Fallon
Oh my gawd, dit is extremely funny. Ik vind Jimmy Fallon zo grappig, zijn lach is zo aanstekelijk! Leuke video! Ik heb ‘m meerdere malen gekeken 🙂

Een beetje een Benedict Cumberbatch overload. Maar er is op het moment een groot aantal aan interviews met hem, omdat hij zowel de films The Imitation Game en The Penguins of Madagascar moet promoten. Sorry (A). Dit waren weer mijn favoriete (YouTube) video’s van afgelopen maand!

Naam lettertype 30

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s