Favoriete muziek februari 2015

Zoals aan het eind van elke maand, laat ik je mijn meest beluisterde nummers zien van die maand. Vooral aan het einde van de maand ben ik een hoop nieuwe nummers gaan luisteren. Kijk mee naar mijn favoriete muziek van februari 2015! De grootste overeenkomst is vooral rustige nummers

George Ezra – Get Lonely With Me
Ik ben de laatste tijd erg into de muziek van George Ezra. Waar ik in het begin zijn stem niet echt iets vond, begin ik het steeds leuker te vinden. Vooral de wat rustige nummers van hem vallen in de smaak bij mij. Zo ook dit nummer!

London Grammar – If You Wait (album)
Ik ben sinds kort weer helemaal in de ban van deze band. De stem van de zangeres Hannah vind ik prachtig. Ze diep. Ik heb daar iets mee (kijk maar naar Lorde). Diepe stemmen. I love it.
Ik kende het nummer Strong al, maar had nooit echt verder geluisterd dan dat. Ik ging eens kijken op Spotify, en kwam dit album tegen. Ik was gelijk helemaal weg van het album! Vooral het nummer Nightcall heeft mijn hart gegrepen (hoewel dat wel een cover is van Kavinsky).

Hozier – Take Me To Church
Ik volg het React Channel op YouTUbe, waar ouderen, tieners en kinderen reageren op van alles. Zo werd dit keer de songtekst aan de tieners gegeven van dit liedje,  zonder de artiest en de titel van het nummer te vertellen. Zij moeten dat dan raden, plus waar het liedje over gaat. Ik had het nummer wel een sop de radio gehoord, maar had nooit zo goed geluisterd. Na de ‘lyric breakdown’ was ik verslaafd aan het liedje! Wederom, zijn mooie diepe stem pakt me.

Chef’Special – Still Don’t Know
Iets wat totaal niet bij de andere nummer past qua categorie, maar hé. Chef’Special heeft wel een special plekje in mijn hart, aangezien ik ze een keer live heb gezien samen met een goede vriendin van me. Sindsdien luister ik regelmatig naar ze. Dit is hun nieuwe single, en tevens de soundtrack van de nieuwe Nederlandse film Homies (nu in de bioscoop). Ik vind het leuk dat ze steeds meer gaan zingen (meer dan rap)!

Marieke30

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s