Favoriete muziek maart 2015

 

 

In maart keek ik een van mijn ultieme favoriete series af en leerde ik een muzieksite kennen waar ik veel naar heb geluisterd! Kijk je mee naar mijn favoriete muziek van de maand maart?

Breaking Bad muziek
In de maand maart keek ik een van mijn favoriete series, Breaking Bad, af. Ik had het lang uitgesteld, ik wil de niet dat het afgelopen was. Om toch nog dat ‘lege’ gevoel te vullen (je leven is zo anders wanneer je een serie afkijkt waar je lang over hebt gedaan, haha) luisterde ik veel de muziek uit de serie, hieronder een paar favorieten.

Tamacun

Crystal Blue Persuasion

It’s Such a Good Night (Scoobido Love)

Tom Odell – Long Way Down (album)
Doordat YouTube sinds kort een Autoplay- functie heeft, ontdek ik steeds nieuwe nummers. Zo ontdekte ik de artiest Tom Odell, die mooie pianoliedjes maakt. In de maand maart draaide ik zijn album Long Way Down helemaal plat/grijs (hoe je het ook wilt noemen in deze digitale tijd).
Nummers Grow Old With Me en Can’t Pretend zijn favoriet deze maand!

The Hush Sound – You Are The Moon
Sinds kort leerde ik de site 8tracks kennen, waar je verschillende playlists kunt beluisteren. Zo leerde ik nieuwe nummers kennen die ik stiekem erg leuk vond. Zo ook dit nummer van The Hush Sound. De site is echt een aanrader, je kunt zoeken op bepaalde termen (bijvoorbeeld je gemoedstoestand op dat moment), waarna je kunt kiezen uit verschillende playlists. Lekker als achtergrond muziek!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s