Favoriete muziek juni 2015

Ik fiets tegenwoordig best vaak -nu het zulk lekker weer is vind ik dat ook fijn – naar mijn vriend, die een dorp 8 kilometer van mij vandaan woont. Ik fiets door weilanden, waar niemand is. Ik vind het dan heerlijk om met mijn oortjes in met de muziek van mijn telefoon mee te zingen. Ik ken op dat soort momenten geen schaamte. Hieronder de nummers die ik in juni uit volle borst meezong vanaf de fiets. Kom maar op met dat zomers weer!

Album Dotan –  7 Layers
Niet één liedje dit keer, maar een heel album. Voor moederdag vroeg mijn moeder of ik deze voor haar wilde branden op een cd, zodat ze die kon beluisteren in de auto. Na het branden, ben ik het album zelf maar eens gaan beluisteren en het echt een heel lekker album! Mooie, rustige liedjes, met onder andere ook de hits ‘Home’  en ‘ Hungry’. Echt een relax-album. Hier heb ik geen YouTube-link van, maar hieronder mijn favoriet van het moment: Hungry.

Benjamin Francis Lefwich – Altas hands
Ik luister veel naar muziek op de site 8tracks.com, waar mensen zelf playlists maken die voor iedereen te beluisteren zijn. Zo kun je muziek zoeken op gemoedstoestand of je favoriete seizoen of genre. Ik ben fan! Ik kwam dit liedje ontzettend vaak tegen, en ik vind t werkelijk een fantastisch nummer. Zo rustgevend, maar toch lekker ritme.

The Lumineers – Stubborn Love
Wederom een nummer dat ik vaak in playlists tegenkom op 8tracks. Ontzettend fijn nummer. Ik hou wel van dat ‘folk-countyrandje’. De ohhohh en oeehoeehs zing ik dan ook uit volle borst mee.

Marieke30

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s