Pre-Birthdaylook

Hoewel ik pas zondag jarig was, nam ik zaterdag de kans (ik moest wachten op visite) om mijn outfit en look vast te leggen. Een pre-birthday look!

DSC04846-aangepastOutfit
Omdat ik natuurlijk thuis was, droeg ik geen schoenen. De jurk die ik hier draag komt van de H&M Devided lijn, van een paar jaar geleden. Ik heb hem dus al een tijdje maar hij blijft mooi!
De panty komt van de Primark in Londen.

DSC04878

Sieraden
De oorbellen die ik hier draag heb ik ooit eens gehad voor een verjaardag, ik weet niet waar ze van zijn.
Mijn horloge is van Casio en kreeg ik van mijn ouders toen ik 18 werd. Ik draag hem dus al 3 jaar (bijna) elke dag (geen close-up..)!

DSC04409(aangepast

Make-up
Ogen: Ik gebruikte het Essence Longlasting eyepencil in 01 Black Fever op mijn bovenste waterlijn. Daarna bracht ik de Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara aan op mijn wimpers.
Wenkbrauwen: Ik gebruik al jaren de Catrice Absolute Eyecolour in 350 Starlight Expresso om mijn wenkbrauwen bij te tekenen, hij is de perfecte kleur! Daarnaast gebruik ik een oud schoon mascaraborsteltje om mijn wenkbrauwen te kammen, zodat ik ze goed kan bijtekenen. En tot slot een eyeliner- kwastje van Catrice waarmee ik de poeder aanbreng. Ik gebruik ook een beetje haarspray om ze onder controle te houden.

DSC04863

DSC04578

Lippen: Op mijn lippen draag ik het Catrice Longlasting Lip Pencil Waterproof in de kleur 170 Plumplona Olé. Daaroverheen draag ik een lipstick van Essence in de kleur 12 Blush My Lips, wat ik een erg mooie combinatie vind!
Nagels: Op mijn nagels draag ik een lakje van Essence uit de I ❤ Trends -lijn. Het is de kleur 15 red i am. Ik vind het een erg mooie herfstkleur!

DSC04783-aangepast

Haar
Ik pakte de twee voorste plukken van mijn haar en maakte daar vlechtjes in. Die bond ik achter op mijn hoofd samen met een elastiekje en klemde de strik erin. De strik is precies de goede kleur, hoe tof is dat?! De strik kreeg ik van mijn moeder, hij is nog van haar (haha) geweest!

DSC04857-aangepast

Fijne zaterdag!

Marieke30

Advertenties

Een gedachte over “Pre-Birthdaylook

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s