Facts 2015

Tot afgelopen maart was het conventie-wereldje voor mij geheel nieuw. Ik wist dat ze bestonden, maar niet wat ze precies inhielden. Afgelopen maart ging ik voor het eerst naar zo’n conventie, namelijk Dutch Comic Con in de Jaarbeurs Utrecht. Ik vond dat zo leuk, dat ik afgelopen zondag (op mijn verjaardag!) naar Facts in Gent ging, hier een sfeerweergave van die dag!

Facts is de grootste anime-scifi-comic conventie van de Benelux. Met 7 zalen in de Flanders Expo in Gent een stuk groter dan de Dutch Comic Con. Ik heb die dag mijn ogen uitgekeken en wilde het liefst alles graag bekijken. Zoveel stands, zoveel spulletjes, je weet niet waar je kijken moet! Daarnaast zijn er een hoop (amateur) cosplayers die er rondlopen, wat altijd leuk is om te zien. Mensen kijken is zeker een vermakelijke bezigheid op zo’n dag.

Mensen van allerlei verschillende fandoms komen bij elkaar op zo’n dag/weekend. Dat vind ik superleuk om te zien. De sfeer daar is ook erg prettig, iedereen is er vriendelijk. Het was er druk qua het aantal mensen, maar er heerst een bepaalde rust naar mijn idee. Er zijn ook een hoop mensen die niet per se ergens fan van zijn, maar wel het eens een keer willen meemaken. Hier de foto’s van afgelopen zondag!

facts1

Een overview van de eerste zaal

facts 14

De Belgian Whovians waren aanwezig, met hun eigen TARDIS! Deze jongeman stond vlakbij, verkleed als mijn favoriete doctor!

facts17

Alle Harry Potter toverstokken!

facts16

Hi there! Ik probeerde een hoofdketting uit…

facts12

Wie kent dit nog? (Yu-Gi-Oh)

facts13

We kwamen deze mensen tegen, haha! (Doctor Who)

facts3

Deze POP! poppetjes waren heel populair..

facts18 facts15 facts14 facts9 facts10 facts11 facts6 facts5 facts2

Fijne woensdag!

Marieke30

Advertenties

Een gedachte over “Facts 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s