Het probleem van gedragen kleding

Ken je dat? Van die stomme kleine problemen waar eigenlijk vrijwel iedereen tegenaan loopt, maar niemand écht een oplossing voor heeft? Vandaag bespreek ik zo’n probleem: wat te doen met je gedragen kleding?

Als ik het over gedragen kleding heb, bedoel ik kleding die je nog maar één keer aan hebt gehad. Deze kleding is niet vies genoeg om in de was te gooien, maar kun je eigenlijk ook niet terug in de kast leggen, omdat het ook niet écht schoon is?

Dit is zo’n klein (luxe) probleem waar ik altijd al tegenaan loop, en meerdere mensen om mij heen ook. Eigenlijk belanden deze kleren altijd op een stoel (of iets dergelijks), waar je je vervolgens aan gaat storen wanneer je de stoel wilt gebruiken. De stapel wordt alleen maar groter en groter. De stapel wordt ook steeds verplaatst van de stoel naar het bed en weer terug, zonder er echt iets mee te doen. Vervolgens vergeet je dat je die kleren nog maar 1 keer hebt gedragen en belanden ze uiteindelijk toch in de was. Onnodig toch?

DSC00575.JPG

Terug opvouwen en opnieuw in de kast leggen is ook niet echt een optie. Ik vergeet altijd welke kleren ik wel en niet heb gedragen. Vervolgens pak ik dan altijd onbewust een schoon shirt in plaats van dat ene gedragen shirt. En van het een komt het ander, als je het terug legt in de kast, heb je een week later niet 1 kledingstuk wat écht schoon is.

Nu had ik op meerdere sites/forums gelezen dat mensen de kleding die gedragen zijn met de hanger andersom in de kast hangen. Wat een goed idee, dacht ik! Hmm, in de praktijk bleek het toch anders. Ik ben redelijk slordig en hang sowieso al mijn kledinghangers niet allemaal dezelfde kant op. Dat systeem werkt dus al niet voor mij, hoe vaak ik ook probeer. En wat moet je dan doen met de kleding die je niet op een hanger hangt?

Het is dat mijn kast niet zo groot is dat ik een aparte stapel kan maken met gedragen kleding… anders zou dat wel een goede optie zijn denk ik. Het probleem is helaas, tot op de dag van vandaag onopgelost…Wat moet ik nou? Ik ben die stoel-bed-stoel-stapel wel een beetje zat nu.

Heb je tips of een geniale oplossing voor dit probleem? Laat het me alsjeblieft weten!

 

Advertenties

Een gedachte over “Het probleem van gedragen kleding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s