Over mij

 

DSC03241

Hey jij!Ik zal mezelf even voorstellen, want dat is de reden waarom je hierop hebt geklikt, is het niet? Mijn naam is Marieke Laanen. Ik ben 22 jaar en alweer iets meer dan 3 jaar – sinds november 2013 – het gezicht achter deze blog. Momenteel bevind ik me in het vierde jaar van mijn opleiding Pedagogiek te Vlissingen.

De grootste reden voor het starten van mijn blog was om mijn ei kwijt te kunnen. Schrijven heb ik altijd al leuk gevonden. Toen ik nog op de basisschool zat schreef ik al verhalen en wilde ik later graag schrijfster worden. Voor mij was het dus een logische keuze om ook een blog te starten na het ontdekken van dit wereldje.

Voor mij is dit een plek om mijn hersenspinsels een plekje te geven, om dingen te delen die  me bezighouden, waar ik fan van van, hobby’s en dingen die ik leuk vind en kwijt wil. Ik ben erg nieuwsgierig en leergierig en geniet van de wereld om me heen.

Vragen, opmerkingen, feedback en ideeën zijn meer dan welkom!
Je kunt me hiervoor bereiken door een reactie achter te laten bij de blogpost,  door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen of me te mailen via mjalaanen@gmail.com. Ook ben ik bereikbaar via Instagram: @missxfreaky en op Twitter: @MISSxFREAKY.

Veel leesplezier!

DSC03168


 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s